Thérèse Schwartzestraat 49 | 1328 CA ALMERE
036-5302270
info@orthoraadsheer.nl
BIG-register: 79023390702
KvK-nummer: 75742144
Orthoraadsheer B.V.

Bent u op zoek naar een leuke baan?

Binnen ons team zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste Orthodontie Assistent (M/V) en/of een Assistent Omloop/Sterilisatie (M/V).


Het betreft een aanstelling voor 2 tot 4 dagen per week.

Beloning vindt plaats conform de Arbeidsvoorwaardenregeling Tandheelkundige Praktijken van de KNMT (Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering van de Tandheelkunde).

U dient bij voorkeur in het bezit te zijn van een afgeronde opleiding Tandartsassistente (diploma te overleggen).

U dient gevaccineerd te zijn tegen Hepatitis B (antititer spiegel te overleggen) of bereid te zijn zich hiertegen te laten vaccineren.

Ervaring als orthodontieassistente is een pre, maar dit is niet per sé noodzakelijk. U dient te beschikken over een goede handvaardig, en geduld om met jonge patiënten om te kunnen gaan.

Uw taken bestaan uit het klaarmaken van de behandelstoel, het opruimen van de behandelstoel, het reinigen en desinfecteren van instrumenten (kennis van de Herziene Richtlijn infectiepreventie Mondzorgpraktijken is vereist), en andere werkzaamheden m.b.t. de taken van omloop en sterilisatie.

Indien u in het bezit bent van de juiste opleidingen maakt u in opdracht van de Orthodontist gebitsafdrukken en röntgenfoto’s.

Indien u voldoende kennis en vaardigheid beschikt zult u een deel van de werkzaamheden van de Orthodontist bij de patiënt overnemen.

U functioneert in een team van 7 assistentes.


Wilt u solliciteren?

Stuurt u dan uw sollicitatiebrief met CV aan: info@orthoraadsheer.nl o.v.v. sollicitatie